COOLBLOG PART 2  
Thursday, July 9, 2015 @ 7:14 PM


hola!

eh ad part 2?

nak tau cite g bce previous post. so i will continue with part two storyyy.


" awak, si dot ajak keluar"

and the story begin..

it was thursday ( i forgot the date) we finally went out. it wasnt a date because there 3 of us haha. me , si dot n my ex roomy (dila). they (si dot n dila) finished their class at 4 something. dila texted me to get ready n wear nicely n put on some wangi2. (hahaha saje nk kenekan ak) but i didnt. just wearing a crumple orange blouse with tudung x lipat. n no wangi2 n xbedak pun. malas!

dia ajak keluar tp dila yg jd connection between us. dia xde pun text ak pkul bpe nk kluar hari ape n ak pun xde la nk menanye kt si dot. end up memasing x text langsung tup2 keluar skli. lawak x? hahaha

i told dila sruh dyorg solat asr dulu sbb nnti senang dah keluar ptg tu xde la rushing. around 4.50, they picked me up at hostel. dot drive keta saga dia n its was my first time naik keta dia hahaha k n opkos la duduk seat belakang since dila n dot dtg skali dr fakulti.

scene dalam keta

first few minutes agak awwkarddd sbb yela DAH LA DAH TAK CONTACT, APETAH LAGI JUMPE NI TETIBE AJAK KELUAR haa kau .

but i managed break that awkwrd scene by asking random questions, hows stdy, buat lawak skit n lame2 yeah borak2 kalah mak jemah jiran sebelah tu haa. uu terer x i cover awkrd hahah. poyo!

kemana kah kite? xde da tmpt lain kt puncak alam ni selain SCM (setia city mall). so he asked me to decide where to eat? eat? amboi bang nk lanje makan keeee (smirk face). nk je ckp i nk mkn steak paling sedap kt sini but i end up makan mane2 je xkisah jnji kenyang. ( why mulut so sopann haa?)

lpas berkira2 ktorg settled down kt nandos je. mkn ayam. i admit first time mkn nandos i dont like it at first sbb ayam dia masammmm >_<. tp since nk jage hati org kan, polot jela ayam tu. sambil2 makan tu borak mcm2 cite dr bnde kecik smpai gelak x hingat dunia. mcm nandos tu kitorg punye pulak n tht awkwardless conversation cont smpai pinggang ayam licin !

lpas makan, kitorg jenjalan dlm scm n still berborak itu ini smpai la ...

" eh, dot ad hutang dgn bibi kan. coolblog xde kt sini. chattime ok?"
i waas like...

"haaa chatime je la hahaha. " dgn spontan tanpa segan silu ak jwb cmtuw..
" ok jum"

" suke flavor ape"
tetibe ak tersedar
" serius ke nih nk blanje?" .ak tnya lagi skali sbb ak kenal si dot bukan jenis suke blnje org. sejak dip lagi da kenal dgn kekedekutan dia ni hahahaha.

" order cepat!" .. ak pun ok kan jela.
lpas order tu jenjaln area taman kt scm n sempat selpiee 2 3 keping. heee

finally berakhir jgak kisah coolblog yg setahun lepas tu. *wlaupn dapat chattime which is lagi mahal n sedap dr coolblog hahaha. till now ak xtau ape motif dia beriya iya nk blnje coolblog tu. ak rase klau org lain xde kot smpai nk btol2 blnje bnde yg dia ckp almost setahun lepas.
oh well, i didnt expect that day will end up with awkwardless,full of gelaks MEETING ( not dating k) since we havent catch up for ages! biar lah bnde tu jd tanda tanya.. till then adios...

p/s: i just finished my exam n officially ended of my 1 year degree. bole raye dgn suke riaaaaa.